Na smaltové vnitřky plynových a elektrických trub, na čištění mřížek, grilovacího náčiní, opékacích pánví a dalšího náčiní. POUŽÍVEJTE POUZE NA SMALTOVANÝ VNITŘEK. Nelze použít v samočisticích troubách a v troubách s průběžným čištěním.
Nepoužívejte na hliníkové, lakované nebo chromované povrchy nebo jiným způsobem, než je popsáno výše.
- Před použitím důkladně protřepat. (Před protřepáním se ujistěte, že je víčko pevně zavřené).
- Použijte gumové nebo plastové rukavice a vhodnou ochranu očí a obličeje.
- Z trouby odstraňte rošt a další zařízení.
- Dovnitř trouby na dno umístěte malou misku. Do ní nalijte přiměřené množství přípravku na čištění trouby.
- Čisticí prostředek nanášejte štětcem na vnitřek trouby, nejprve na zadní stěnu, poté na boční stěny a dno a nakonec na vrchní stěnu.
- Do trouby vraťte rošt a naneste na něj přípravek.
- Nechte působit 30 minut. (Silně znečištěné plochy mohou vyžadovat opětovnou aplikaci).
- Houbou nebo hadříkem namočeným v teplé vodě setřete zbytky gelu.
- Opláchněte hadříkem namočeným v octovém roztoku, postupujte shora dolů.